Skip to main content

 

Statistieken voor je website? Meten is weten!

Matomo vs. Google Analytics 4 Webanalyse is van cruciaal belang voor het begrijpen van het gedrag van bezoekers op je website. Twee veelgebruikte platformen voor webanalyse zijn Matomo en Google Analytics 4. Hoewel beide tools vergelijkbare doelen hebben, verschillen ze in aanpak en functionali...

Lees verder

Domeinnaam kiezen?

Hoe kun je een goede .nl of .com domeinnaam kiezen? Een sterke online aanwezigheid begint met een goede domeinnaam. Of je nu een bedrijf, blog, e-commerce winkel of persoonlijke website wilt starten, het kiezen van het juiste domein is van cruciaal belang. Bij het overwegen van een .nl of .com domeinnaam...

Lees verder

Waarom foto's een website mooi maken

Als je op zoek bent naar manieren om je website mooier te maken, dan is het toevoegen van foto's zeker een goede optie. Foto's kunnen namelijk een belangrijke rol spelen bij het aantrekkelijker maken van je website.

Lees verder

Artificial Intelligence (AI)

Artificial intelligence (AI), wat is dat nou precies? De definitie op Wikipedia is: Kunstmatige intelligentie (KI) of artificiële intelligentie (AI) is de wetenschap die zich bezighoudt met het creëren van een artefact (kunstmatig verschijnsel) dat een vorm van intelligentie vertoont. 

Lees verder

Doe de Update-Check

Waarom je je slimme apparaten moet updaten en hoe je dat doet Slimme apparaten zijn verbonden met het internet. Handig natuurlijk, want zo kun je via de slimme deurbel en een app zien wie er voor de deur staat en met de robotstofzuiger meekijken of het huis al schoon is.

Lees verder

Google Bedrijfsprofiel

Wat is een Google Bedrijfsprofiel? Met een Google bedrijfsprofiel (voorheen Google Mijn Bedrijf/Google Places) kun je zelf bepalen hoe jouw bedrijf op Google Zoeken en Maps wordt vertoond.

Lees verder

Oktober = Cybersecuritymaand

Oktober is de Europese cybersecuritymaand. Een maand waarin we al onze klanten bewust willen maken van de risico’s van cybercrime. Hoe veilig werk jij en weet je om te gaan met digitale bedreigingen?

Lees verder

Gratis QR Codes, wat kun je ermee?

Je ziet ze zo af en toe ergens op drukwerk, op een auto of op een informatiebord. Maar eigenlijk kom je ze overal tegen. Je kunt er namelijk van alles mee doen! QR-code, de mogelijkheden De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos, maar hieronder een aantal voorbeelden: Doorsturen naar je homepage,...

Lees verder

Malafide investeringsbedrijf misbruikt tv-programma

Vorig jaar stond het al op de website van Opgelicht (Avro/Tros, inmiddels gestopt). Misleidende advertenties op Facebook lokken mensen die interesse hebben in beleggen met Crypto, via een nagemaakte tussenpagina van het AD, naar de website van een investeerder. 

Lees verder

Ouderen bang om gehackt te worden

Gehackt worden is de grootste angst van ouderen. Vier op tien senioren is bang slachtoffer te worden van online criminelen. Pas daarna vrezen ze ernstige gezondheidsproblemen zoals dementie, blijkt uit een groot onderzoek naar angsten. (Bron AD)

Lees verder

Cyberverzekeringen

In ons dagelijks leven is het steeds gebruikelijker om allerlei zaken online te regelen. Brieven worden vervangen door e-mails, formulieren kun je online invullen, bestellingen plaats je via een webshop en het betalen van je boodschappen kan tegenwoordig al via een horloge. De digitalisering van onze...

Lees verder