Skip to main content

Internetdiensten

Internetdiensten

Naast het design en de bouw van je nieuwe website of webshop zijn er meer zaken die een rol spelen om jouw bedrijf op internet optimaal te laten presteren.
Hieronder vind je een opsomming van diensten die wij naast het ontwerp en de bouw van jouw nieuwe website en/of -shop graag voor je doen:

 • Domeinnaam aanvragen
 • Hosting van website en e-mail (inclusief spamcontrole)
 • Certificaat aanvraag + installatie (https beveiligde verbinding)
 • Tekstschrijven voor internet, Nederlands, Engels, meertalig
 • Nieuwsbrieven
 • Onderhoud website(systeem)
 • Analyse zoektermen
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Zoekmachine adverteren (SEA)
 • Social Media; installatie, configuratie en/of advies
 • Social Media adverteren
 • Maatwerk en overig advies

Domeinnaam aanvragen

mijnbedrijf.nl, mijnbedrijf.com, mijnbedrijf.nu, mijnbedrijf.fr, mijnbedrijf.de, mijnbedrijf.amsterdam, mijnbedrijf.frl (ja, dit is echt voor Friesland :-), mijnbedrijf.expert, mijnbedrijf.fashion, ...

De lijst domeinnaam extensies, dus wat achter de 'punt' staat, lijkt eindeloos. Logisch dat het daarom steeds moeilijker wordt om hier een goede keuze in te maken. De '.nl' is de meest logische keus, maar vaak reist dan ook de vraag:

"Moet ik mijnbedrijf.com ook registreren? En de '.eu' of misschien wel de '.de'?"

Ook het kiezen van de juiste domeinnaam is niet eenvoudig.
Hiermee helpen wij je graag. Afhankelijk van de voor- en/of nadelen maken wij samen met jou een beslissing hierin.

Hosting

Een veilige en betrouwbare plek voor website en e-mail. Voldoende ruimte en snelle performance voor jouw website of webshop. Een efficiënte spamcontrole. Kortom, alles wat je nodig hebt.

SSL Certificaten

Een stuk extra beveiliging waarmee het uitwisselen van online gegevens beveiligd is via een versleutelde verbinding. Wij leveren en installeren een certificaat naar keuze op je bestaande of nieuwe website of webshop.

Tekstschrijven

Eén van de lastigste dingen om te doen. Schrijf je de teksten zelf of besteedt je dit uit?
Wij kunnen je hiermee op verschillende manieren van dienst zijn.

Voorbeeld: Je schrijft zelf de teksten maar werkt deze niet uit. Onze tekstschrijver redigeert de teksten en maakt er voor internet leesbare en vindbare teksten van.

Voorbeeld: De doelgroep(en) van jouw business komt uit een ander land of uit meerdere andere landen. Wij kunnen via partners de teksten vakmatig laten vertalen en redigeren. Uiteraard bouwen we ook een meertalige website voor je.

Nieuwsbrief systeem

Houdt je klanten op de hoogte van je bedrijf en activiteiten!
Door het versturen van digitale nieuwsbrieven blijft je in contact met je klanten en kun je diensten of producten telkens onder de aandacht brengen. Uiteraard met de bedoeling om de omzet te vergroten maar natuurlijk ook om klanten van nieuws en informatie te voorzien. wij beheren, schrijven en publiceren nieuwsbrieven voor diverse klanten maar met onze ondersteuning kun je dit ook heel goed zelf doen.

Onderhoud web systeem

Ieder online systeem heeft onderhoud nodig. Op hardware- en softwarematig gebied moeten er regelmatig updates plaatsvinden, waardoor veiligheid en performance gegarandeerd kunnen blijven. Is jouw website of webshop eenmaal online wordt je niet in het diepe gegooid. Wij houden het systeem up-2-date zodat je hier verder geen zorgen aan hebt.

Zoektermen

Welke zoekwoorden zijn belangrijk voor jouw bedrijfswebsite? Sluiten deze zoektermen aan bij de zoekopdrachten die potentiële klanten in de zoekmachine invoeren? Dit is voor de vindbaarheid van je website één van de belangrijkste zaken. Maar hoe vindt je de juiste zoektermen? Wij helpen bij het vinden van de juiste zoekwoorden via een heldere analyse.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een gevleugelde term in zoekmachineland; "Search Engine Optimisation". Ofwel vrij vertaald, hoe verbeter je de prestatie van de website/-shop in de zoekmachines?
Met Google als meest gebruikte zoekmachine richten wij hier onze figuurlijke pijlen op. Het grote geheim van Google zal nooit te achterhalen zijn, maar met richtlijnen van Google zelf en experimenten van Zoekmachine Specialisten is er meer dan basiskennis beschikbaar om een website of webshop beter vindbaar te maken voor Google. Wij voorzien je van advies of voeren de SEO werkzaamheden voor je uit.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren via Google Ads kan snel en veel voordeel opleveren. Je kunt namelijk snel aan de slag om jouw dienstverlening of producten aan de man/vrouw te brengen. Google Ads werkt als een online veiling systeem en brengt advertenties van bedrijven onder bepaalde voorwaarden op de eerste pagina van Google. Dit vereist echter steeds vaker specialistische kennis willen de kosten van het adverteren niet uit de hand lopen. Wij kunnen ook hier uitkomst bieden tegen een zeer betaalbaar tarief.

Social Media

Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp, Youtube, Pinterest, Instagram, TikTok en wat al niet meer. Welk Social Media-platform past het best bij jouw organisatie en hoe zet je dit bedrijfsmatig in? Niet zo maar even uit de mouw te schudden dus. Naast de hoeveelheid tijd die in het gebruik hiervan gaan zitten is de keuze erg groot. Wij maken samen met jou de keuze hiervoor.

Social Media adverteren

Net als het adverteren via Google Ads kan het ook nuttig en waardevol zijn om via Facebook te adverteren. Heb je een doelgroep die goed is terug te vinden op Facebook? Dan kun je zeer gericht adverteren en advertenties alleen zichtbaar laten zijn voor die specifieke doelgroep.

Maatwerk en overig advies

Beginnen met een website is in feite gelijk aan het online opzetten van jouw business. Het aloude visitekaartje op internet wordt steeds vaker ingezet als middel om actief klanten te verkrijgen of direct producten te verkopen. Websites worden meer een businesstool met specialistische mogelijkheden en die zijn in feite onbeperkt.

Heb je een makelaarstool nodig om vastgoed te presenteren, een systeem om online auto's te verhuren, een agenda met alle komende activiteiten, een webshop met diverse betaalmogelijkheden, een boekingssysteem of 'gewoon' een nieuwsbriefsysteem?

Maatwerkwensen en specifieke eisen aan software worden door ons en diverse technische partners snel en betaalbaar gerealiseerd en geïmplementeerd. Vraag gerust om advies.

© MOL4media

MOL4media
Dorpsstraat 19
2631 CR Nootdorp
015-8892189
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.