Buiten het design en de bouw van uw nieuwe website of webshop zijn er meer zaken die een rol spelen om uw bedrijfspresentatie op internet optimaal te laten presteren.
Hieronder vindt u een opsomming van diensten die wij naast het ontwerp en de bouw van uw website en/of -shop graag voor u leveren:

 • Domeinnaam aanvragen
 • Hosting van website en e-mail (inclusief spamcontrole)
 • Certificaat aanvraag + installatie (https beveiligde verbinding)
 • Tekstschrijven voor internet, Nederlands, Engels, meertalig
 • Nieuwsbrieven
 • Onderhoud website(systeem)
 • Analyse zoektermen
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Zoekmachine adverteren (SEA)
 • Social Media; installatie, configuratie en/of advies
 • Social Media adverteren
 • Maatwerk en overig advies

Domeinnaam aanvragen

mijnbedrijf.nl, mijnbedrijf.com, mijnbedrijf.nu, mijnbedrijf.fr, mijnbedrijf.de, mijnbedrijf.amsterdam, mijnbedrijf.frl (ja, dit is echt voor Friesland :-), mijnbedrijf.expert, mijnbedrijf.fashion, ...

De lijst domeinnaam extensies, dus wat achter de 'punt' staat, lijkt eindeloos en er komt alleen maar bij. Vanzelfsprekend dat het daarom steeds moeilijker wordt om hier een goede keuze in te maken. De '.nl' is doorgaans de meest logische keus, echter vaak reist dan de vraag:

"Moet ik mijnbedrijf.com ook registreren? En de '.eu' of misschien wel de '.de'?"

Maar ook het kiezen van de juiste naam die als domeinnaam uw bedrijf op internet vertegenwoordigd is niet altijd eenvoudig.
Om antwoord op deze vragen te krijgen helpen wij u graag. Afhankelijk van de zakelijke voor- of nadelen en de te verwachten kosten maken wij samen met u de beslissing met welke domeinnaam u uw website of webshop lanceert.

Hosting

Een veilige en betrouwbare plek voor uw website en e-mail. Voldoende ruimte en snelle performance voor uw website of webshop. Een uiterst efficiënte spamcontrole. Kortom, alles wat u nodig heeft en kunt verwachten van een betrouwbaar hostingplatform.

SSL Certificaten

Een stuk extra beveiliging waarbij de uitwisseling van online gegevens beveiligd zijn via een versleutelde verbinding. Wij leveren en installeren een certificaat naar keuze op uw bestaande of nieuwe website of webshop.

Tekstschrijven

Eén van de lastigste dingen om te doen. Schrijft u de teksten zelf of besteedt u dit uit?
Mol 4 Media kan u hiermee op verschillende manieren van dienst zijn. Voorbeeld: U schrijft de teksten maar werkt deze niet zelf verder uit. Mol 4 Media redigeert uw teksten en maakt er voor internet leesbare en vindbare teksten van. Voorbeeld: De doelgroep(en) van uw business komt uit een ander land of uit meerdere andere landen. Mol 4 Media kan via partners de teksten vakmatig laten vertalen en redigeren. Uiteraard bouwen we ook een meertalige website voor u.

Nieuwsbrief systeem

Houdt uw klanten op de hoogte van uw bedrijf en activiteiten!
Door het versturen van digitale nieuwsbrieven blijft u in contact met uw klant en kunt u uw diensten of producten telkens onder de aandacht van de doelgroep brengen. Uiteraard met de bedoeling om uw omzet te vergroten maar natuurlijk ook om uw klanten van nieuws en informatie te voorzien. Mol 4 Media beheert, schrijft en publiceert nieuwsbrieven voor diverse klanten maar met onze ondersteuning kunt u dit ook heel goed zelf doen.

Onderhoud web systeem

Ieder online systeem heeft onderhoud nodig. Op hardware- en softwarematig gebied moeten er regelmatig updates plaatsvinden, waardoor veiligheid en performance gegarandeerd kunnen blijven. Is uw website of webshop eenmaal online wordt u niet in het diepe gegooid. Wij houden uw systeem up-2-date zodat u hier verder geen zorgen aan heeft.

Zoektermen

Welke zoekwoorden zijn belangrijk voor uw bedrijfswebsite? Sluiten deze zoektermen aan bij de zoekopdrachten die potentiële klanten in de zoekmachine invoeren? Dit is voor de vindbaarheid van uw website één van de belangrijkste zaken. Maar hoe vindt je de juiste zoektermen? Mol 4 Media helpt u bij het vinden van de juiste zoekwoorden via een heldere analyse.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een gevleugelde term in zoekmachineland; "Search Engine Optimisation". Ofwel vrij vertaald, hoe verbeter je de prestatie van de website/-shop in de zoekmachines?
Met Google als meest gebruikte zoekmachine richten wij hier onze figuurlijke pijlen op. Het grote geheim van Google zal nooit te achterhalen zijn, maar met richtlijnen van Google zelf en experimenten van Zoekmachine Specialisten is er meer dan basiskennis beschikbaar om een website of webshop beter vindbaar te maken voor Google. Mol 4 Media kan u hierin van advies voorzien of een stukje SEO implementeren in uw website of webshop.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren via Google Adwords kan veel voordeel opleveren. U kunt namelijk snel aan de slag om uw dienstverlening of producten aan de man/vrouw te brengen. Adwords werkt als een online veiling systeem en brengt advertenties van bedrijven onder bepaalde voorwaarden op de eerste pagina van Google. Dit vereist echter steeds vaker specialistische kennis willen de kosten van het adverteren niet uit de hand lopen. Mol 4 Media kan ook hier uitkomst bieden tegen zeer betaalbaar tarief.

Social Media

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Youtube, Pinterest, Instagram en wat al niet meer. Welk Social Media-platform past het best bij uw organisatie en hoe zet u dit bedrijfsmatig in? Niet zo maar even uit de mouw te schudden dus. Naast de hoeveelheid tijd die in het gebruik hiervan gaan zitten is de keuze erg groot. Mol 4 Media maakt samen met u een keuze op basis van wat het beste bij uw bedrijf aansluit.

Social Media adverteren

Net als het adverteren via Google Adwords kan het ook nuttig en waardevol zijn om bijvoorbeeld via Facebook te adverteren. Heeft u een doelgroep die goed is terug te vinden in Facebook? Dan kunt u zeer gericht adverteren en advertenties alleen zichtbaar laten zijn voor uw specifieke doelgroep.

Maatwerk en overig advies

Beginnen met een website is in feite gelijk aan het online opzetten van uw business. Het aloude visitekaartje op internet wordt steeds vaker ingezet als middel om actief klanten te verkrijgen of direct producten te verkopen. Websites worden dus meer een businesstool met specialistische mogelijkheden en deze zijn in feite onbeperkt.

Heeft u een makelaarstool nodig om uw vastgoed te presenteren, een systeem om online auto's te verhuren, een agenda met alle komende activiteiten, een webshop met diverse betaalmogelijkheden, een boekingssysteem of 'gewoon' een nieuwsbriefsysteem?

Maatwerkwensen en specifieke eisen aan software worden door Mol 4 Media en diverse technische partners van Mol 4 Media snel en tegen betaalbaar tarief gerealiseerd en geïmplementeerd. Vraag daarom gerust om advies.