Skip to main content

MOL4media Webdesign en Internetdiensten

Ton van der Helm. Mol 4 Media, webdesign en internetdiensten.De bedrijfsnaam is MOL4media “Webdesign en Internetdiensten” en de hoofdactiviteit is het bouwen van snelle en toegankelijke websites en webshops die goed worden gevonden.

Mijn naam is Ton van der Helm en ik ben zelfstandig webdesigner en –bouwer gespecialiseerd in het Content Management Systeem Joomla. Ik ontwerp en bouw websites die er goed uitzien maar vooral ook gebruiksvriendelijk, toegankelijk en vindbaar zijn door zoekmachines als Google.

De kennis die ik heb vul ik dagelijks aan via blogs en vaktechnische sites maar heb ik ook opgedaan door middel van verschillende opleidingen en cursussen bij gerenommeerde opleiders. Bij enkele online specialisten heb ik life-time acces tot kennisbronnen o.a. over online marketing en zoekmachine optimalisatie.

De wetenschap en ervaring die ik in 18 jaar over webdesign, web marketing en andere internetdiensten heb opgebouwd zet ik in voor klanten in het Midden en Klein Bedrijf, scholen, verenigingen, semioverheidsinstellingen en verschillende andere organisaties.

Mijn sterke punten zijn een goede kennis van de hedendaagse web-technieken en -trends en de vertaalslag van allerlei ingewikkelde technische termen naar gewoon Nederlands tijdens gesprekken met de klant. Hierdoor kan ik mijn klanten van goed en helder advies voorzien. Dit gecombineerd met een creatief ontwerp en de juiste doelstelling van de site levert een mooi eindresultaat op in de vorm van een nieuwe website.

De partners van mijn bedrijf met wie ik prettig samenwerk zijn specialisten op hun eigen vakgebied van reclame, ontwerp, hosting en programmeren. Dit maakt het mogelijk om eventuele maatwerkwensen van de klant op te vangen en snel uit te laten voeren.

Over MOL4media

© MOL4media

MOL4media
Dorpsstraat 19
2631 CR Nootdorp
015-8892189
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.