Skip to main content

 

JoomlaDagen 2024

JoomlaDagen 2024: Een Onvergetelijke Ervaring in de Wereld van Joomla!

01 juni 2024

De JoomlaDagen 2024 waren weer een grandioos evenement!
Joomla-gebruikers, ontwikkelaars en enthousiastelingen vanuit Nederland en België, maar ook vanuit Frankrijk en Duitsland die in Tilburg samenkwamen om kennis te delen, te netwerken en de nieuwste ontwikkelingen in de Joomla-community te delen. Als vertegenwoordiger van MOL4media Webdesign en Internetdiensten, had ik de eer om dit inspirerende evenement bij te wonen.

De Opening:
Een Warm Welkom

De JoomlaDagen 2024 werden gehouden op een prachtige locatie met moderne faciliteiten die perfect waren voor een evenement van deze omvang. De dag begon met een hartelijke welkom van de organisatoren, gevolgd door inspirerende workshops en presentaties. De sfeer was direct energiek en vol enthousiasme, wat een geweldige start van het evenement betekende.

Ook leerlingen van het ROC college Tilburg,  de locatie waar het evenement gehouden werd, sloten aan en ook zij vonden de presentaties en workshops zeer interessant en leerzaam. Deze derdejaars studenten hebben zich ook goed laten gelden in de Dr. Joomla werkruimte alwaar diverse vraagstukken van Joomla en van andere software gerelateerde aard onder de loep werden genomen. Goed om te zien dat de Joomla wereld zich ook op deze manier aan het verjongen is!

JoomlaDagen 2024 banner met MOL4media
JoomlaDagen 2024 banner met MOL4media als subsponsor - voor het tweede jaar - (je moet wel heel goed kijken :-))

Informatieve Sessies en Workshops

Een van de hoogtepunten van de JoomlaDagen 2024 waren de talrijke informatieve sessies en hands-on workshops. Deze sessies bestreken een breed scala aan onderwerpen, waaronder:

  • Joomla Innovaties: Een diepgaande kijk op de nieuwste functies en verbeteringen in Joomla 4 en 5.
  • SEO Tips voor Joomla Websites: Praktische tips en strategieën om de zichtbaarheid van Joomla-websites te verbeteren. (persoonlijk hoogtepuntje: de workshop van SEO-expert Debbie Rözer van reusachtig.nl)
  • Veiligheidsmaatregelen voor Joomla: Essentiële best practices voor het beveiligen van Joomla-installaties.
  • Componenten en Extensies: Een overzicht van de meest nuttige extensies en hoe ze te integreren in uw Joomla-website.

Deze sessies werden geleid door experts in hun vakgebied en boden waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Netwerken en Community Building

Naast de educatieve sessies bood JoomlaDagen 2024 ook volop gelegenheid om te netwerken. Het was een uitstekende kans om in contact te komen met andere Joomla-professionals, ervaringen uit te wisselen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. De netwerkmomenten werden vaak begeleid door heerlijke hapjes en drankjes, wat bijdroeg aan de ontspannen en vriendelijke sfeer.

Conclusie: Een Verrijkende Joomla Ervaring

De JoomlaDagen 2024 waren zonder twijfel een groot succes. Het evenement bood een perfecte mix van educatie, netwerken en inspiratie. Als vertegenwoordiger van MOL4media Webdesign en Internetdiensten ben ik enorm dankbaar dat ik wederom kon deelnemen aan dit geweldige evenement. De opgedane kennis en nieuwe connecties zullen zeker bijdragen aan mijn toekomstige werk met Joomla.

Ik kijk nu al uit naar de volgende editie van de JoomlaDagen en hoop opnieuw deel te nemen aan dit unieke evenement dat de Joomla-community samenbrengt en versterkt.

Joomla website, ook voor jou?

Niet iedereen is zo gek op Joomla als de Joomla mensen zelf. Maar als je een website wilt hebben die werkt, klanten oplevert, veilig is en jaren meegaat en waarbij veel enthousiastelingen het systeem telkens verbeteren, maak dan gerust een afspraak met MOL4media!

Meer lezen:
Webdesign Nootdorp - Joomla, een veilig systeem - Sterke punten van Joomla 5

© MOL4media

MOL4media
Dorpsstraat 19
2631 CR Nootdorp
015-8892189
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.