Skip to main content

 

Datadigest + Datacenters NorthC

17 februari 2022

Datadigest

Onze hostingservers zijn onderdeel van de serverinfrastructuur van Datadigest, welke geografisch ondergebracht is in de datacenters van NorthC. NorthC biedt het fundament voor een betrouwbare ICT/hosting omgeving waar eindgebruikers op kunnen vertrouwen.

De datacenters zijn het werkgebied van onze partner en managed service provider Datadigest, die zorg draagt voor de continuïteit op onze platformen. De beschikbaarheid en veiligheid van onze computerdata en -systemen is essentieel, daarom draagt Datadigest ook zorg voor de implementatie, innovatie, beheer en onderhoud, beveiliging, upgrades en probleemoplossingen.

Datadigest is de deskundige op het gebied van complexe IT.  Zo zijn ze bijvoorbeeld werkzaam binnen bedrijf kritische 24/7 omgevingen voor de overheid, op grote complexe infra-objecten(tunnels en sluizen) en voor verschillende universiteiten, hoge scholen en onderzoekscentra waar hoge beschikbaarheid van IT wordt gevraagd. Fijn om te weten dat de mensen van Datadigest ook klaar staan voor onze klanten op gebied van serverbeheer.

NorthC datacenters: CO2-neutraal in 2030

NorthC is dé marktleider in regionale datacenters en betrouwbare aanbieder van datacenter- en connectiviteitsdiensten met het beste digitale ecosysteem. Carrier- en cloudneutraal. NorthC opereert in het hart van de metropoolregio’s Amsterdam, Rotterdam-Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen, maar ook in Duitsland.

Datacenter Delft

Het datacenter Delft is strategisch gelegen op de TU Delft campus, één van de belangrijkste Nederlandse centra voor ontwikkeling en onderzoek op het gebied van techniek en innovatie.

Datacenter Amsterdam

Het NorthC datacenter in Amsterdam (West) is gelegen midden in een van de belangrijkste digitale en economische centra van ons land: de metropoolregio Amsterdam. Met een AMS-IX Point of Presence (PoP) – een van de belangrijkste internetknooppunten ter wereld – in het datacenter, biedt deze locatie makkelijke en snelle connectiviteit, met een brede keuze aan carriers en cloud partners.