Nieuwe website of webshop?

Een nieuwe website of webshop laten bouwen is een traject waar u waarschijnlijk niet dagelijks mee bezig bent. Waar men eerder kon volstaan met het introduceren van het eigen bedrijf via teksten en afbeeldingen, aangevuld met een contactformulier en eventueel bestanden als download aanbieden, ligt nu de focus op het vindbaar krijgen van de website of webshop. Vanzelfsprekend op zoektermen die aansluiten bij wat een bedrijf aanbiedt aan diensten of producten. Met daarna uiteraard nog de 'conversie'; belt of mailt men met het bedrijf of koopt men inderdaad online een product?

Webdevelopment - Webdesign

Vandaar dat niet alleen het design perfect moet zijn, de techniek en inrichting van de website moeten zeker ook voldoen aan de hoge eisen die vandaag de dag aan websites worden gesteld. Snel inladen, gevonden worden op de juiste zoektermen, interne links, externe links, gebruik van Social Media en ga zo maar door.

Goed gevonden worden

Hoe krijgt u het voor elkaar dat uw website goed gevonden wordt? Hier zijn diverse technieken voor die door Google geaccepteerd worden maar soms ook door Google worden aangezien als de foute manier en daarom bestraft worden in mate van vindbaarheid van de zoekterm. Aangezien Google in ons werelddeel de meest gebruikte zoekmachine is kunnen we dat maar beter goed doen. SEO ofwel 'zoekmachine optimalisatie' is de gevleugelde term die hiervoor gebruikt wordt. Dit is in feite een rijtje eisen die Google aan uw site stelt en die de webbouwer/webdesigner/webdeveloper op de juiste manier moet implementeren.

Webprofessional

Een website of webshop ontwerpen en bouwen is daarom specialistisch werk. Naast het feit dat uw website er goed moet uitzien op een desktop computer, moet dit ook gelden voor de smartphone en tablet versie hiervan. 'Responsive design' zoals dat in de web wereld wordt genoemd, is één van de SEO factoren die als het ware verplicht worden gesteld door Google en die ook nog eens zwaar meetelt in het beoordelen van uw website. Wilt u het laten bouwen van een nieuwe website of webshop daarom goed laten doen en volgens de hedendaagse richtlijnen die hiervoor gelden? Neemt u gerust contact op met de webprofessional: Mol 4 Media!

 

Vrijblijvende offerte of direct een gesprek?

Overweegt u het laten bouwen van een nieuwe website? Of een nieuwe ‘look and feel’ voor uw huidige website met gebruik van de laatste techniek? Een vrijblijvende analyse van uw huidige website of direct een afspraak?
Aarzel niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord.